Internationella Reumatikerdagen

Den 12 oktober är det den internationella Reumatikerdagen och i år slog vi samman de olika diagnosdagarna till just den dagen.

Mona och Eva fanns på ICA Maxi för att informera om Reumatikerförbundet och speciellt om Reumatikerföreningen i Härnösand. Fyra nya medlemmar blev resultatet. Men vi tar gärna emot fler medlemmar. Du kan höra av dig till Eva Heinsius om du är intresserad av att bli medlem,  eller 072-708 65 96. Hjärtligt välkommen till Reumatikerföreningen i Härnösand!